En erfaren spiller

Dansk El & Energi besidder de el-tekniske kompetencer og erfaring fra en branche i rivende udvikling. Vi skaber energirigtige, unikke, dynamiske, såvel som innovative teknikløsninger, samtidig med at vi giver et frisk pust til branchen.

Vores historie

Dansk El & Energi ApS er grundlagt i efteråret 2011 af Kim Neumann Sørensen.

Kim har adskillige års erfaring og stor kompetence indenfor flere rådgivende ingeniør ydelser som projektering, bygherrerådgivning, syn & skøn af el-tekniske løsninger.

Thomas Søgaard blev partner i Dansk El & Energi i 2018, efter mange års erfaring hos en mellemstor totalentreprenør. Her bestod de primære arbejdsopgaver af projektstyring, koordinering og ledelse.

Vi har desuden erfaring med energioptimering, commissioning-ledelse af tekniske installationer i byggeriet og industrien. Vi finder altid de mest fordelagtige løsninger og effektiviserer byggeriet.

Den rette løsning

Fokus vil hver dag være, at skabe gode resultater indenfor bygherrerådgivning, energioptimering, projektering, såvel som commissioning.
Alt sammen i overensstemmelse med kundens forventninger.

I dag er dialog og kommunikation afgørende faktorer i moderne byggerier, da forandringer i projektering og udførelse er mange. Af samme grund er skriftlighed på vores aftaler et vigtig element i vores dagligdag. Så dialogen og afstemningsforventninger med bygherren er grundlaget for en god proces, hvor misforståelser og fejl reduceres.

Fordele

Vi er den proaktive rådgiver, som allerede i den tidlige fase af byggeriet og helt frem til afleveringsforretningen, bistår bygherre som en professionel sparringspartner.

1. Uafhængige

Vi er en uafhængig, rådgivende ingeniørvirksomhed, som tilbyder rådgivning indenfor el-tekniske løsninger, hvor bl.a. entrepriseskilleflader er med til at sikre et overblik over proces og økonomi.

2. Fokus på resultater

Fokus vil hver dag være at skabe gode resultater indenfor bygherrerådgivning, energioptimering, projektering, såvel som commissioning-ledelse. Alt sammen i overensstemmelse med kundens forventninger.

3. Fleksibilitet

Vi deltager gerne i projektgennemgangsmøder, tilsyn, byggemøder, commissioning, projektopfølgning samt mangelgennemgang og afleveringsforretning. Herved sikres en rød tråd gennem hele processen.

Kan vi hjælpe dig?

Så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.