Projektering

I Dansk El & Energi ApS hjælper vi med alt fra projekterings- til udførelsesperioden.

Vi er den aktive specialist i el-tekniske løsninger, som sikrer at projektet har den nødvendige fremdrift i forhold til tidsplaner og forventet kvalitet.

Vi har løbende gennemført projekter indenfor pleje, uddannelse/undervisning,
kontor-, bolig- og industribyggeri samt offentlige byggerier.

Vi arbejder løbende med nedenstående områder og har derfor altid stor erfaring og den nyeste viden indenfor projektering af disse el-tekniske installationer:

  • Forsyningsanlæg, heriblandt opførelse af transformerstationer
  • Stærk- og svagstrømsinstallationer
  • Belysningsanlæg
  • EDB installationer
  • Sikringsanlæg, herunder AIA, ADK, TVO mv.
  • AV – installationer
  • Intelligente bygningsinstallationer, herunder BMS, IHC, KNX mv.
  • Enhver form for aktive brandsikringstiltag, herunder ABA, ABDL, AVA mv.

Vi deltager i projekteringsmøder, udformning af kravspecifikationer, koordinering og etablering af entrepriseflader, således af forventningsafstemningen optimeres, til fordel for processen i udførelsesfasen såvel som at budgetterne overholdes.

Hos Dansk El & Energi ApS har udførelsesfasen en meget høj prioritet.
Her deltager vi med projektgennemgangsmøde, tilsyn, byggemøder, commissioning, projektopfølgning samt mangelgennemgang og afleveringsforretning.

Professionel belysning

Lysdesign der understøtter indlæring.

Forskere har dokumenteret, hvilken effekt lys har på mennesker, og det viser sig at dynamisk lys forbedrer motivationen, funktionsevnen og velbefindende.

Dynamisk lys efterligner himlens naturlige døgnrytme, hvor lysstyrken og lysets farve ændrer sig i løbet af dagen. Derved spiller disse faktorer også ind, når der skal vælges nye belysningsanlæg til eksempelvis sundheds- og undervisningsområdet. Det er vigtigt at sætte fokus på de enkelte arbejdspladser og brugernes sundhed.

Til alle vores belysningsprojekter, udarbejdes der lysberegninger som dokumenterer kravene til belysningen.

Det arkitektoniske valg af belysning

Har du renoveringsopgaver eller nybyggeri hvor belysning er essentielt, så kan vi hjælpe med udarbejdelse af et belysningsforslag.

Valget af rigtige belysningstyper, spiller en afgørende rolle når mørket falder på, således at lokaliteten tager sig rigtigt ud, både arkitektonisk og æstetisk, udendørs såvel som indendørs.

 

Lysdesign og energieffektiv teknologi giver den mest
bæredygtige belysning

Vi er, sammen med bygnings-beslutningstagerne, med til at sikre at brugerne kan færdes i et sikkert og sundhedsmæssigt forsvarligt miljø. Et godt indeklima, som belysningen er en stor del af, har stor indflydelse på trivslen og dermed også på koncentrationen og produktiviteten.  

Den rigtige belysning er med til at skabe liv og glæde.

Kan vi hjælpe dig?

Så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.